Anbefalinger

"Min varmeste anbefaling

Jeg er kommet hos Marianne i SkinDelight i over 10 år. Der er altid en rolig stemning på klinikken, professionel tilgang, og så betyder den personlige tillid meget i den nære behandling. Der er altid sød og venlig rådgivning og sparring omkring optimering af hudpleje, uden man står med følelsen af forpligtigelse til at købe klinikkens produkter. Gennem mine faste behandlinger med rygvoks og ansigtsbehandling hver 5. uge, får jeg lidt selvforkælelse og et ansigt i rette folder.

SkinDelight v.Marianne får uden tvivl min varmeste anbefaling.

Troels"

★ ★ ★ ★ ★

 

"Kører gladeligt fra Aalborg til Nibe

Jeg kan som det varmeste anbefale SkinDelight! ​Er kommet hos Marianne gennem 17 år og kører gladeligt fra Aalborg til Nibe for at få en god behandling. Marianne er som behandler super professionel hvad angår behandling og produktvejledning. I klinikken er der en dejlig atmosfære, god hygiejne og rolig stemning. Udvalget af produkter er bredt og Marianne er altid opdateret i nye produkter og giver super vejledning.

Malene"

★ ★ ★ ★ ★

 

"Klinikken har en behagelig og rolig atmosfære

Jeg er kommet hos Skindelight V/Marianne i rigtig mange år og har altid været meget tilfreds. Jeg har benyttet flere af behandlingerne. Både voksbehandlinger, ansigtsbehandlinger og manicure.. Marianne udføre altid behandlingerne med stor omhu og meget professionelt. Hun har en stor viden om, hvilke produkter der er bedst netop for min hud. Jeg køber både min makeup og mine daglige produkter hos Marianne. Jeg har en meget sensitiv hud og ikke kan tåle, hvad som helst, Marianne har rigtig lækre produkter som er parfumefri, uden kunstige farvestoffer og uden parabener mm. Klinikken har en behagelig og rolig atmosfære. Uanset hvornår på ugen jeg kommer, føler jeg mig velkommen. Marianne byder altid velkommen smilende og imødekommende. Jeg kan varmt anbefale Skindelight. Både ved behov for vejledning til produkter og behandlinger eller man bare vil forkæle sig selv.

Susanne"

★ ★ ★ ★ ★