Medarbejdere

Marianne Ahrent Kastrup
Marianne Ahrent Kastrup

 

 Jeg er grundlæggeren af SkinDelight og har været på skønhedens rejse siden 1999, da jeg blev uddannet som kosmetolog på den prestigefyldte Cidesco kosmetologskole i København. Min dedikation til skønhed og ekspertise førte mig også til en karriere som underviser på Cidesco kosmetologskolen i Århus og som kosmetolog på et hudplejeinstitut i samme by.

I 2004 tog jeg et skridt mod min drøm og grundlagde min første klinik, Klinik Diva, som hurtigt blev et kendt navn i Hasseris. Efter min første barsel i 2007 gik jeg videre med min rejse og ændrede klinikkens navn til SkinDelight. Dette markerede begyndelsen på en ny æra, og klinikken flyttede til Reberbansgade, hvor den skabte et omdrejningspunkt for skønhed og selvforkælelse indtil den 1. december 2015.

Derefter begav SkinDelight sig ud på en spændende rejse til den hyggelige handelsby Nibe den 1. december 2015. Her fandt klinikken sit hjem i lyse, nyrenoverede lokaler og skabte det perfekte tilflugtssted ved fjorden. Med den dejlige natur og ro som baggrund, er SkinDelight det ultimative sted for selvforkælelse.

Jeg glæder mig personligt til at byde dig velkommen på klinikken, hvor du kan opleve skønhed, velvære og ekspertise på højeste niveau.