Koncept


SkinDelight - din hud i de bedste hænder er en innovativ hudplejeklinik. Jeg tilbyder ansigtsbehandlinger med Dermalogica, voksbehandlinger med Lycons banebrydende voks. Jeg forhandler Jane Iredale makeup og Clear start by Dermalogica. Alle brands er kendetegnede ved at være udviklede til professionelle behandlere. Du kan også handle dine varer på min webshop hvor du optjener bonuspoints når du handler Dermalogica.  

Jeg  glæder mig meget til at byde dig velkommen indenfor på den nye klinik i Nibe som åbner

1. Dec. 2015. 

 

 

 

Behandlingerne foregår i aflukkede rum, så der er ikke andre medlyttere. Klinikken følger Dermalogicas behandlingskoncept og jeg behandler aldrig huden uden først at undersøge den grundigt ved hjælp af den unikke facemapping. Behandlingen vil hver gang blive skræddersyet præcis til din hud og dine behov.
Derudover er det vigtigt for mig at du får den bedste vejledning både under og efter behandlingen, sådan at pleje af din hud bliver en nem del af din daglige rutine.

 

 

 

 

 

Klinikken opstartede i 2004 som Klinik Diva sammen med frisør Salon Diva på Hasserisvej i Aalborg. Da lokalet efterhånden blev for lille, valgte jeg at starte op i egne lokaler i Reberbansgade 20 og ændrede i samme forbindelse navnet til SkinDelight.

 

 

 

Jeg har over 10 års erfaring med Dermalogica og Jane Iredales produkter og har idag kun disse på klinikken, så jeg specialiserer mig inden for disse og udfører ligeledes de professionelle behandlinger kun med Dermalogicas produkter. Senest er jeg blevet Dermalogica expert som er en certificering på at jeg har deltaget og er opdateret med de relevante kurser, der kræves for at arbejde med produkterne.

 

 

 

 

 

 

Et andet speciale er brasiliansk voksbehandling(intim voks). Her anvender jeg LYCON´S banebrydende voks specielt udviklet med den fineste naturlige harpiks, bivoks og sanselige aromaterapi. Lycons superflexible og milde voks, leverer en plejende og fugtende behandling som en ekstra luksus for dig som kunde, på selv den mest sensitive hud.

 

 

 

Jeg gør ved voksbehandlingerne meget ud af diskretion omkring selve behandlingen samt at hygiejnen er i top. Vi bruger altid handsker og anvender kun engangsspatler så der ikke overføres bakterier fra hud til voks eller omvendt. En behandling du ikke kan leve uden når du først kommer igang.

Jeg glæder mig til at se dig.

Bedste hilsner Marianne

 

 

 

SkinDelight | Genboløsgade 6 | 9240 Nibe | tlf. 98 16 34 40 | skindelight@skindelight.dk

Denne side vedligeholdes af FÆRCH A/S | Medlemsbetingelser