Koncept


 Jeg tilbyder ansigtsbehandlinger med Dermalogica og iS CLINICAL, voksbehandlinger med Lycons banebrydende voks. Jeg forhandler Jane Iredale makeup og Clear start by Dermalogica. Alle brands er kendetegnede ved at være udviklede til professionelle behandlere. Du kan også handle dine varer på min webshop hvor du optjener bonuspoints når du handler Dermalogica.  

Jeg er uddannet Dermalogica Kosmetolog og har med Dermalogicas produkter og FaceMapping® hudanalyse de bedste forudsætninger for at sammensætte en behandling og et hjemmeplejeprogram, der er tilpasset til din huds specifikke behov, hvilket sikrer dig de resultater, du ønsker at opnå med din hud.

Behandlingerne foregår i aflukkede rum, jeg behandler aldrig huden uden først at undersøge den grundigt ved hjælp af den unikke facemapping.

Behandlingen vil hver gang blive skræddersyet præcis til din hud og dine behov.
Derudover er det vigtigt for mig at du får den bedste vejledning både under og efter behandlingen, sådan at pleje af din hud bliver en nem del af din daglige rutine

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Et andet speciale er brasiliansk voksbehandling(intim voks). Her anvender jeg LYCON´S banebrydende voks specielt udviklet med den fineste naturlige harpiks, bivoks og sanselige aromaterapi. Lycons superflexible og milde voks, leverer en plejende og fugtende behandling som en ekstra luksus for dig som kunde, på selv den mest sensitive hud.

 

 

 

Jeg gør ved voksbehandlingerne meget ud af diskretion omkring selve behandlingen samt at hygiejnen er i top. Vi bruger altid handsker og anvender kun engangsspatler så der ikke overføres bakterier fra hud til voks eller omvendt. En behandling du ikke kan leve uden når du først kommer igang.

Jeg glæder mig til at se dig.

Bedste hilsner Marianne

 

 

 

SkinDelight | Genboløsgade 6 | 9240 Nibe | tlf. 98 16 34 40 | skindelight@skindelight.dk

Denne side vedligeholdes af FÆRCH A/S | Medlemsbetingelser